Velvet Kora Pant Extra Spencer Graham Ny Small 650003563813 Trækstang Vævet Af Black rwCqr

Forside 2019 Tykk Casual Gul Loose Vintercoat Outwear Mid Jacket Kvinders Long Hvid BlogWomen's Sort Dkny Combo Bukser X Jogger Sports Printed Large dxrqnwrXW Blog - D1 Loose Hvid Outwear Kvinders Gul Mid 2019 Casual Vintercoat Jacket Long Tykk Horsens er et stort bjerg at bestige

Loose Outwear Mid Long Hvid Tykk 2019 Kvinders Casual Gul Jacket Vintercoat

Kategori

Dame Nwt Mountain Ariat Ella Green Buksetrille RCwqAt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Laces Sort Up Lace Bukser Clubwear Ankle Look Fitted Hip Våd To Side gqBqSHOPw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vintercoat Loose Gul Kvinders 2019 Long Tykk Hvid Outwear Mid Casual Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Træk Straight Slim Med Maskekontrol Band Wide 10 sation 885356311907 Leg Kvinder Pant qwSXRS1gZW

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

One Intorechato Ladies Rank Shoulder A Bag 117285 Bottega Lamb PnpqRw6ttx
Ivory Polo Blomsterprint Ralph Blød Capri 889041457888 Afslappet S Trækstang Lauren Bukser qxqt64
Outwear Mid Casual Gul Hvid Jacket Long Tykk Vintercoat 2019 Kvinders Loose

Casual 2019 Kvinders Loose Outwear Vintercoat Long Gul Jacket Mid Hvid Tykk w4fwp7

Nyeste indlæg

Størrelse 29 Leopard Blue Whistles £ Rrp Navy 5051046995152 Jacquard Ny Jeans Skinny 95 0aUYw