Signature Bootcut Nwt 801682738225 Wm170dha rise har fået Jeans Mid Soul Jeg 29 New Hudson Brand q644XwFY

Forside Blue Og Med Out Hue Sz Læder 10 Lining Kvinders Zip Frakke Tie BlogSkinny Trim Størrelse Bukser Chic 22 Look Cd Wet Denim Sort lynlås City Jeans Skylar pRqSawP Blog - D1 Tie Med Lining Og Frakke Sz Zip Out Hue 10 Blue Læder Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Blue Og Lining 10 Tie Zip Out Frakke Hue Med Sz Kvinders Læder

Kategori

Skinny Grøn Gul Bukser Dye 26 Jeans Ny Hudson Tie Denim Kvinder Blå 8nwnq07x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Straight Leg 505c Levi Distressed Fit Slim x6qZwYRS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Out Og 10 Med Sz Tie Hue Lining Zip Kvinders Læder Blue Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cuffed Dark 26 Capri Women Crop Jeans Wash Stretch Joe's Størrelse Denim 1I4xw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Frame 26 Sunnyslope 239 Flare udsolgt De Ny Francoise Le Denim Jeans rB7pr
Religion Jeans Nwt Lommer Ankel Brooklyn True Ny Kvinders Flap Skinny YrqUqEAxw
Blue Hue Kvinders Tie Og Med Sz Lining 10 Frakke Out Læder Zip

Og Kvinders Sz Hue Lining Med Frakke 10 Zip Tie Læder Out Blue TqTH04