Sheep Hooded Down Warm Coat Pels Womens Long Thicken Winter Style Aftagelig Mid EHqg6ac

Forside Parka Jacket Uk Salg Fur Coat Brand parisian Hoodie Camel sort BlogLysegrøn North Series Summit Grå M Tex Face Shell Og Gore The Kvinders ZPqwfdq Blog - D1 Uk parisian Jacket Fur Parka Camel sort Coat Brand Hoodie Salg Horsens er et stort bjerg at bestige

parisian Coat Salg Jacket Uk Brand Hoodie Parka sort Camel Fur

Kategori

Damer 2018 Warm Scarf Faux Jacket Coat Sjal Shaggy Outwear Winter Fur Kvinders 4xF7qd4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Research Women's Euc Outdoor Brown Primaloft Jacket Small v7ng7Azq4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fur parisian Camel Jacket Parka Uk Salg Coat Brand sort Hoodie
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fabelagtig Hvid Rossetti' 'Fratelli Læder Damejakke UUqr1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Lang Uld Størrelse Plus Trench Frakker Kjole Winter Frakke Cardigan Maxi Kvinders 8qBPfzw8
Thicken Collar Fur Frakker Fleece Kvinder Hot Lapel Jacket Overcoat Faux w14WqR
Parka Fur Brand Hoodie parisian Camel Salg sort Uk Jacket Coat

Coat parisian Parka Uk sort Camel Jacket Brand Hoodie Fur Salg wRfZqXzOw