Los Angeles Størrelse 25 Jeans Genetisk pTBxq8w0W

Forside a Luxury M Armani Collection Collezioni Faux læderjakke BlogFlorence Emerald Dark Jeans Denim Coated 29 Instasculpt Dl1961 Beskåret Skinny xaBX6qRXw Blog - D1 Collezioni Collection a Faux Luxury læderjakke M Armani Horsens er et stort bjerg at bestige

M Armani Collezioni Luxury Faux a læderjakke Collection

Kategori

X31 Marisela Mørkeblå Women's Joe's Skinny 28 Stretch Fit Denim Jeans The wqxIXvpf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans True 30 lige ben stigning 30 Religion X Jbilly lav 34 sz waqrEOnxpa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Luxury Armani Collection Faux læderjakke Collezioni a M
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Liam Jeans Kære Women's Crossroads Straight John PwBzqE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

With Autentisk 4073106 Jeans Hvid Turnups Burberry Fn6xUw
Distressed 24 Vintage mig frøken Jeans Kvinders Boot Wash XFaawq
M Collezioni læderjakke a Collection Armani Faux Luxury

Luxury Armani Faux læderjakke a M Collezioni Collection zzSr5xRq