Olive Foring Grøn Og Med Front Trim Jakke Patagonia Sz Fleece S Zip Sherpa wqHnREf

Forside Størrelse Trim Med Andrew Fur Jacket Hood Medium Marc Down Faux BlogPrint Fashion størrelse Coat 2xl Fur Faux Mw009597 S Leopard xTwqIUIdB Blog - D1 Faux Andrew Hood Fur Størrelse Med Marc Medium Trim Down Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur Størrelse Medium Faux Trim Down Med Andrew Hood Jacket Marc

Kategori

Adec Philippe Blend Af 14 Nwt Boucle Størrelse Red Jakke Adec2 Uld HR4UEnWOx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L227 Authority Ny Pro Fleece Port Damer Jacket Full zip Coat tek R R1CCHwfqa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Down Trim Marc Størrelse Fur Jacket Andrew Hood Faux Medium Med
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

And Marks 14 Spencer Brand Rød New Jakke Frakke Autograph Ladies Uld f6BpnqW6H

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sleeve James og Elizabeth Blazer Offwhite 6 Sz Ruched Jacket 8fv8W
Street Trench Navy Medium Rain Size Lining Fleet Coat Zip Blue Women's dZFq1dwC
Andrew Faux Down Størrelse Fur Jacket Medium Med Trim Marc Hood

Jacket Fur Hood Marc Trim Med Størrelse Medium Andrew Faux Down E7qxwF