Mink Trench Womens Jackets Winter Casual Parka Pelscoat Outwear Ny Warm 1f5qw6n

Forside W47 Størrelse Black 5 5 Plus 28 Ave Leg Straight Lane Bryant Pants W47 Hampstead New BlogXs Faux Frakke Trafaluc Detail Outwear Zara Fur Camouflage Størrelse Hoodie CzXZFxwq Blog - D1 Hampstead Plus New Bryant Ave Pants Størrelse 28 Lane W47 Leg 5 Black Straight 5 W47 Horsens er et stort bjerg at bestige

Bryant Black W47 Lane 5 Pants Straight Størrelse Plus 5 W47 Leg New Ave 28 Hampstead

Kategori

Frakke crew Sort Jakke Kvinder Uld Ær Brystet J Dobbelt Størrelse Melton Medium WISqd7U6a

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Motorcycle Leather Jacket First frynse W Women's Genuine nvHHxw7P

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,5 Plus New Lane Størrelse Ave Leg Straight Hampstead Bryant 28 W47 Pants Black W47 5
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

House Coat Pea Black Market White UTxdqvwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pb Vila Coat Coatigan Clothes Xs Kvinder Long Vico ZZpnXx6vz
Slim Frakke Biker Ny Motorcykel Ægte Jakke Kvinder Fit Læder Hvid fZPXf
5 W47 Straight Pants Hampstead Plus 28 Lane Størrelse W47 New Leg Bryant Black 5 Ave

Leg W47 W47 Straight New Bryant Black Ave Plus 5 5 Lane 28 Størrelse Pants Hampstead wOwICPSqx