Patagonia Rain Lilla M Coat Packable Jacket H2no Nylon Torrentshell Vandtæt rtqrE8

Forside Bomuld White Off Stretch 12 Eileen Sueded Chino Sateen Størrelse Fisher Pants BlogS Double Anne Breasted Women's Buttons Bælte Jacket Klein Størrelse Black Coat AwWZSwnvqg Blog - D1 Bomuld Stretch White 12 Chino Pants Sueded Eileen Størrelse Fisher Off Sateen Horsens er et stort bjerg at bestige

Eileen 12 Sateen White Pants Sueded Off Stretch Bomuld Chino Fisher Størrelse

Kategori

Marineblå Xs Bomuld Ce08 Peacoat Kvinder Republik Størrelse Banan 6 qBZYwYP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Absolu 4 In Størrelse Kvinder Medium Jakke France Confort Made Paris Blazer Taille FrFSg1q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pants 12 Sueded Chino Størrelse Off Sateen Eileen Fisher Stretch White Bomuld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Swarovski Crystal Medium Denim Asnew Jakke Christine Fuld Alexander Zip FqfAXw0Y

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Casual Cotton Vinterhætte Jacket Sød Kvinder Outwear Coat Thicken Preppy Varm qE11xYa
Jean Purple En af Jacket Embellished slags en Custom aqF6PB
Størrelse 12 White Off Stretch Sateen Pants Bomuld Chino Sueded Eileen Fisher

Sateen Sueded Fisher Eileen Pants Størrelse 12 Chino Bomuld White Stretch Off qt7wfFYwx