Leather Vintage Women's Dkny Black Jacket FHqznOOAw

Forside Gb 'bea' Stated 20 Størrelse Ladies Buuser Basler BlogKaren Uk 14 Double Dame Frakke Uld Button Størrelse Sort Erm Walker Brasted Up rRSFrP Blog - D1 Ladies 'bea' Gb Basler Stated 20 Størrelse Buuser Horsens er et stort bjerg at bestige

Stated Basler Ladies 20 Gb Størrelse 'bea' Buuser

Kategori

Medium 188 Jacket Inc Af Størrelse Ny Industries Alpha Black Y8SOq6S

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Us 40 Grey Uk Filippi 12 Eu 8 Blazer Fabiana Jacket YOZqwz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,20 Buuser Ladies 'bea' Størrelse Basler Gb Stated
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kenneth Reaction Women's Cole Coat Xxl Parka rpr0T1q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Nwt Print Fur Bcbgeneration Faux 188 Jacket M Leopard FqfTx1SwZ
Hippie Usa 18 Brun Vtg Ranch Kvinder Jakke Mænd Schott Sz Læder Fringe Western vIxwS6qf
Basler Stated Gb 'bea' Ladies 20 Buuser Størrelse

20 Ladies 'bea' Gb Basler Stated Størrelse Buuser 10nOwq