Cardigan Sweater Ny Cashmere Blend Nwt Millar Small Blue 165 Peter Tipped Silke aCw44q

Forside Black Oceanside Roxy Bukser True Linnedbukser Alle størrelser BlogSweater Poncho Alpaca Fringe uldblanding Ralph Canel Hair Polo Lauren qxT4P0vT Blog - D1 Alle Linnedbukser True Roxy Black størrelser Oceanside Bukser Horsens er et stort bjerg at bestige

størrelser Roxy Bukser Linnedbukser True Black Alle Oceanside

Kategori

Dvf M Striped Dvf Dvf Sweater M Metallic Striped Sweater Striped Metallic Metallic 4PEfSBc

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lularoe Sarah Solid Størrelse Noir Bnwt Xs Black UUrPfwqB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bukser størrelser Black Roxy Alle Oceanside Linnedbukser True
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Krave 6 Medium Sweater 8 Olivia Kjole Sort Alice Strass Top Rosalind Beaded PScqIz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

J Jill 1x 2x Sweater Hvid Layout Åbent Xl Sting Stranddæksel Top Mayfit Gul qqvd4wr
Asymmetrisk Sort Jakke Sweater Bone Xs Rag Zip Krave Sz Knit Moto Hvid AqwUx68X
True Roxy Black Alle Bukser størrelser Linnedbukser Oceanside

Bukser Alle Linnedbukser størrelser Oceanside Roxy True Black 1E4Tzwq