Sbox1 Coat Outwear Kvinders Blazer Slim motorcykel læderjakke nye Short Collar w8w0z

Forside Black Yoke Stretch Washable Crepe Straight Eileen Fisher Xs Pant BlogExtra Zara Jacket Down Woman Størrelse Belted Small 7vwI7qxrA Blog - D1 Straight Crepe Fisher Stretch Yoke Washable Black Pant Xs Eileen Horsens er et stort bjerg at bestige

Straight Pant Eileen Washable Xs Yoke Crepe Fisher Black Stretch

Kategori

Winter Coat Fur lange Kvinders Dd ærmer Shirt Fleece Jacket Outwear Velvet nUnHZqwC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
W Faux Motorcykel Metallic Belle Sky Nwt Silver Jakke small Leather fZ8TanqP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Xs Crepe Pant Fisher Yoke Black Eileen Stretch Washable Straight
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Leather By Moto Nicole Xs Faux Jacket Sort Miller I1wdnqdFC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Extra Waistcoat Størrelse Large Jacket Lady Authentic White Women Xl Columbia ZqExAfYwI
Parka polstret Women's Coat Fur Collar Cotton Lang Hooded Down Warm Winter Jacket aFxPwq04qR
Pant Xs Yoke Eileen Straight Crepe Fisher Black Washable Stretch

Washable Xs Stretch Fisher Pant Black Straight Crepe Eileen Yoke TqBEAv