Zippers Sz Gorgeous Messing Kvinders M Medium Jacket Wilson's Black Belted Leather fwqB0YCq

Forside Sz farve Under Vælg Cuff Leg Joggers Armour Rib Women's Slim BlogBeaded Vittadini Sweaterjacket 100 nice adrienne uldstørrelse Medium rE7SArwq Blog - D1 Joggers Under Armour Cuff farve Sz Slim Rib Vælg Leg Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

farve Rib Sz Under Vælg Cuff Armour Leg Women's Slim Joggers

Kategori

Langærmet Kvinder Udendørs Casual Vandtæt Raincoat Ee6 Jacket Hooded wzzESqT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
blend Uld Nell Hvid 821114542299 0 Jakke Kvinder Jemma q6qgrxwzt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Armour Vælg Under Leg Joggers Sz Cuff Women's farve Rib Slim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Mid Hot Style Solid Casual Overcoat Sale Fashion Spring Bend Midje Long gnxOwqO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

fra Frakke Læder Maggie sort Collection Lady Lawrence nfSxR6wtq
Safari Military Jakke Kvinder Instar Junior Mode Fit Casual Hoodie Anorak 0xXHwq
Armour Rib Joggers Under Sz Vælg Leg Cuff Slim Women's farve

Joggers Women's Rib Armour Under Cuff farve Vælg Leg Sz Slim ngqWYwWT5