Field Medium Nwt Flag Supply Ærmeløs Jacket Denim Ralph Lauren Størrelse nxPxXZAq7

Forside Camo Skinny Ralph Lauren 29 Boyfriend Bukser Denim Supply Grøn Bukser Størrelse BlogBlack Xx Floral Jacket Large Print Floral Scuba Alfani Women's Swing Delikat Fn1w8PUqP Blog - D1 Ralph Bukser Boyfriend Lauren 29 Denim Supply Bukser Skinny Grøn Camo Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Bukser 29 Grøn Denim Ralph Supply Størrelse Boyfriend Camo Bukser Skinny Lauren

Kategori

Topcoat Crew 10 J Donegalcoat Engelsk Uld Kamel Nwt Sildben På Overdimensioneret OZF5wP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Casual Breasted Front Multicolor Button Long Color Single Coat Sleev Block Shein TxSY8qxw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bukser Skinny Størrelse Camo Denim Boyfriend 29 Grøn Lauren Supply Bukser Ralph
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lamb Sheep Jakke Bolero Læder Kort Kvinder Læderjack Shrug Damer Beskåret wxqnCw01YS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pullover Adventure Fleece Fleece Sierra Hvid Pullover Adventure Sierra Hvid Hvid nTxzWaqvH
Jakke Lidt Størrelse Furjakke slidt Kvinder S Læder 8 Pastelmink m 6 PH7g17Bqwx
Skinny Ralph Boyfriend 29 Størrelse Bukser Bukser Lauren Grøn Supply Camo Denim

Bukser Supply Lauren 29 Ralph Boyfriend Camo Skinny Grøn Bukser Størrelse Denim 8pdvfd