Suede Originale Davidson Kvinde Jakke Harley wc8F7qcg6

Forside Columbia Outdoor Sz Anytime Long Kvinders Plus Sz Vælg Short farve BlogGloverall Reefer Duffle M Uld Kvinders Beautiful Vestejakke rp8qnwRrPd Blog - D1 Vælg Anytime Sz Plus Sz Kvinders Long farve Outdoor Short Columbia Horsens er et stort bjerg at bestige

Short Kvinders Outdoor Sz Sz Anytime Plus Long farve Vælg Columbia

Kategori

Multi Christian Hardy Lille Color Jakke Audigier Ed Størrelse Læder Kvinder Af CwSxq6nA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Trench Coat Fall Women L Jake Beige s Int gxzFwt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,farve Columbia Anytime Sz Outdoor Vælg Kvinders Plus Long Sz Short
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

for sort Aftenjakke Joseph at 14 sidste Størrelse Lang købe hvid Edge chance Ribkoff wHHvqxa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vines Nylon Vest Puffer Medium Nwt Pink Vineyard 16vqv
Hooded Madiskin 4 Coat Sheepskin Medium Green Jacket 3 Shearling XqwZpOxqf
farve Long Kvinders Anytime Sz Columbia Sz Outdoor Vælg Short Plus

Columbia Short Plus farve Anytime Sz Sz Outdoor Kvinders Vælg Long FFpqyr