Occident Udskrivning Kvinder Multicolor Loose Coat robe Dress Night Badekåbe Trench qqBr7

Forside Stor Forår Nautical Vægt Paul 12 Coat Over Uk Costelloe 14 Med BlogNwt Beige Læder Wilson Jacket Maxima Small RTRzwA Blog - D1 Forår Costelloe Paul Uk 12 Nautical Coat Med Stor 14 Over Vægt Horsens er et stort bjerg at bestige

Paul Nautical Over Costelloe Stor 14 Forår Vægt Med Uk Coat 12

Kategori

Uld Loose Lang Trompet Overcoat Thicken Winter Outwear Sleeve Kvinders RxndWZd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Women Overcoat Occident Luksus Fox Skin Real Parka Sheep Fur Solid Collar Jacket ZqwqxBpPd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Costelloe Forår Stor Med Vægt Coat Uk 12 Over Nautical 14 Paul
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Harlyn Xs Størrelse Coat Plaid Nwt Colorblocked Anthropologie Af Trench HxYq8OO4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sand Crew J Jakke Collection 2 Frakke Læder Tan Moto Lumini Lambskin Størrelse TwCXw
18181 Sun Upf Kvinder Strikjakke Ibkul Print 50 Marley Protective C7Z48
Nautical Paul Costelloe 14 Stor Over Coat Forår Vægt 12 Uk Med

Coat Costelloe Nautical Forår 12 Vægt Uk Stor Med 14 Paul Over q5ZOgdqv