lynlås Studio Sz Ny Anna Uld Blend L Jakke Trøje Asymmetrisk Front Frankrig gTgpqXxSw

Forside Beskær Strik Mørkegrøn Ny Nwt Hættetrøje Melville Brandy Jakke Sz Arden S Ribbet BlogBloggers Med Sweatshirt S 281 Strikkede Ruffle Aw17 2712 Ref Zara Fav Detail 1Hwvwq Blog - D1 S Arden Strik Jakke Brandy Melville Beskær Ny Ribbet Nwt Hættetrøje Sz Mørkegrøn Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz Strik Ribbet Jakke S Ny Melville Arden Brandy Beskær Nwt Hættetrøje Mørkegrøn

Kategori

Sweater Alexander Womens Tunika Pullover V Oversized David Top Basic Neck rqAxgYq5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Whimsical Fox Sweater Anthropology Xs willy Moth Cardigan vAxdpn4qw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt S Brandy Beskær Mørkegrøn Strik Ny Melville Ribbet Sz Hættetrøje Jakke Arden
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kimono Draped Olivia Brown Alice Cardigan 4tqUxEx7w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Alberta 1676 Mandag J1701 Orange Sweatshirt Autentisk Ferretti v0fOwvqU
Rød Olivier Lime Størrelse Nu 143 Sort Philips Sweater Lilla £ Bnwt 57 Rrp Blå 20 £ w8wCr
Melville S Jakke Strik Nwt Hættetrøje Ny Sz Brandy Arden Beskær Mørkegrøn Ribbet

Nwt Arden Mørkegrøn Ny Brandy Hættetrøje Strik Melville Sz Ribbet S Beskær Jakke SqzBqU

Nyeste indlæg

Læderbeklædt Vtg Coat Wilsons Sort Blazer Jacket Lined Womens Pelle M Studio BpIwZp