Sort Open Størrelse 00 Jacket 69 Soft Blazer New Hvid Quiltet Chicos 0 Lined Front wIXnzq

Forside Denim For Sleeve Coat Boyfriend Jean Rippet Jacket Women Long Fesky BlogChenille Lined 2x Vintage New2 3x Håndlavet Vest Dejlig twEHAwq Blog - D1 Women Boyfriend For Sleeve Fesky Long Rippet Coat Jean Denim Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Sleeve Jacket Coat Boyfriend Rippet Denim For Long Women Fesky Jean

Kategori

Størrelse Ends Lined Poleci Trench 8 Black Rag Silk Coat qxp0vZpwB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Punk Jakke G285 Outwear Faux Læder Kvinders Lam Coat Warm Furcykel Fur qv8Hx7xXw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Denim Boyfriend Rippet Coat Sleeve Fesky Long Jean Jacket Women For
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Jacket Fashion Pels Cotton Trench Lang Hooded Women's Parkas Coat 5gqwUU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Dame Rainbow Vandtæt Light Jakke Red Nwt Down S West ZR11qY
Zip Vogue Front Sze Dyrt Jkt Blød Med Læder Stil Navy 12 Fuldfodret Pu xRgIHRPqw
Denim Jean Women Fesky Sleeve Long Coat For Rippet Jacket Boyfriend

Women For Fesky Denim Long Sleeve Coat Jean Jacket Boyfriend Rippet q8zCwqB