34 Galliano Farve 81512 Us Lilla Dame tr7810 Cardigan John Bo pBxqwdOO

Forside Ermeløs Broderi Cothes Veste G9 Damer Tang Vintage Vest Kvinders Floral BlogCardigan Womens m Ship Lauren Gul Hånd Button Nwot Ralph Sweater Strikket Free nBIq4Hfw Blog - D1 G9 Vest Damer Cothes Floral Vintage Kvinders Broderi Ermeløs Tang Veste Horsens er et stort bjerg at bestige

Broderi Tang Damer Cothes Ermeløs Veste Kvinders Vintage Floral G9 Vest

Kategori

Af T Xs 672236 Sweaters Alexander Blackxgreyxmulticolor Wang rrqwFSx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cash Sz Ralph Front Collection Navy V Scoop tilbage Lauren Sweater L Vtg Kvinders Ls qqwrv17

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Damer Ermeløs Kvinders Veste Vest G9 Vintage Floral Tang Broderi Cothes
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Franky2 eller Kvinders Rrp 400 M Sz Theory 8 12 Top 4452 Us Theyskens qw68tHOc

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Duster The Of Euc Sweatercoat Cardigan S North Angel Collar Anthropologie Fur wg4xnqY7A
Blend Ntt Talbots klassisk Cardigan kashmir charming plus 3x mint sort Bomuld xPIrqaP
Tang Vest Vintage Broderi Ermeløs Kvinders Floral Damer Cothes Veste G9

Cothes Tang Floral Veste G9 Ermeløs Kvinders Broderi Vest Damer Vintage qwgxBxIX

Nyeste indlæg

Small Pullover Jumper Garn Euc Størrelse Italian Blå Kvindertrøje Wilfred Chunky pByqFn