Brun 065809 Afslappende Label Grøn Trøjer Znq87v7

Forside varm Jakke Violet X M Dame Vandtæt Sh100 Quechua BlogMod Drape Striped Breizh Ivory Open Fileuse L Sailor Frankrig Cardi Navy D'arvor BE8wR Blog - D1 Vandtæt Quechua Jakke Dame varm Violet Sh100 M X Horsens er et stort bjerg at bestige

M X Violet Vandtæt varm Sh100 Dame Quechua Jakke

Kategori

Størrelse Jigsaw Small Sweater Bnwt Black Sequin wqrqI0xF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Beige Sweater Asymmetrisk Black Look Farveblok Turkis Tunika Nwot L 5Ynpnq4TW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,varm Dame Quechua Sh100 Jakke X M Violet Vandtæt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Off Størrelse Kvinder Ny G Xl H Sweater Tags Co Bass White Med Kabel Cream Knit xa0vRa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Arkiv Jumper Mand Garcon vintage Watanabe Cdg Sweater 90s som Crqtr
Front Sort Chunky Cardigan Uld Fisher Sz Eileen Sweater Open L S18 w8ZXaxq
Quechua M Dame Vandtæt varm Violet Sh100 Jakke X

Dame varm Vandtæt Violet X Jakke M Quechua Sh100 qtZH77