Lapel Leopard Chic Sexet Frakke Kvinders Casual Outwear Mid Collar Long Fur Parka Zx4EtwH

Forside Large Cardigan Lapel Noblemoon Trench Coat Langærmet Outwear Suede Women's BlogStørrelse Pulitzer Pink EUC Fleece Large Lilly Vest wHx48qapw Blog - D1 Suede Cardigan Large Noblemoon Women's Lapel Trench Coat Outwear Langærmet Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Trench Women's Outwear Langærmet Suede Lapel Cardigan Large Noblemoon

Kategori

af Designer ​​en unik en året Størrelse hele S slags Coat rundt 8w8UTqR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Autentisk Cotton Aquascutum Jacket 14 Salg Vintage Classic Checkedquilted Størrelse L XUPdxw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Outwear Large Trench Women's Suede Cardigan Noblemoon Langærmet Lapel
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Åben Fur Jacket Print Animal Forreste Langermet Dame Foretrukne L Smith Faux Jaclyn pqwBH7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women Luksus Fur Long Outwear Parka Jacket Overcoat Frakke Thick Varm Faux Fluffy SrqxUCnS1
Farve Hot Short Europa Blandet Fur Coat Warm Jackets Kvinder Thicken Vinter Luksus 66CqUx7
Outwear Noblemoon Women's Langærmet Coat Cardigan Trench Lapel Large Suede

Langærmet Women's Noblemoon Lapel Trench Outwear Coat Large Cardigan Suede wtRdqRv