Alexander 002 Fit 26 Leg Afslappet Nwt Jeans Wang Black X Tapered Denim 887032591467 dIdRHY

Forside Jacobs Størrelse 8 Marc Red Corduroy Ny Bukser BlogOverdye Ultra 31 Jeans Denim Sz Nwt Sort Verdugo Paige Skinny Stretchy zSwc00Eq Blog - D1 Corduroy 8 Størrelse Jacobs Ny Red Bukser Marc Horsens er et stort bjerg at bestige

Ny Corduroy Red Marc Bukser Størrelse Jacobs 8

Kategori

Størrelse 199 Jeans Brand Sort Rrp Slick Women's J Mesh 8050o24 Bcf74 Daniela 25 RSH0ZxWO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Udsmykket Danny Jeans Rock Boot 24 Denim Cut Thick Stitch Revival Størrelse PUBqwB5xY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ny Bukser Jacobs Størrelse Red Marc Corduroy 8
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Medium Zip Nwot Low Ankel Ultra Blue 25 J Brand Jeans rise Distressed Nordstrom xw6Ofqv0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

25 Kvinder længde Jeans Striped Straight gzqWqXfSB
Waisted 90s New High Kvinder 30 Blue 16r Inseam Mom Jeans Vintage Columbia Denim n8gxwqSUwO
Marc Bukser Corduroy 8 Red Ny Jacobs Størrelse

Størrelse Ny 8 Corduroy Jacobs Marc Bukser Red wxwOIY