Vtg 8 Nylon Varm Coat 90s Couloir Isoleret Vinter Jakke Kvinder Ski Størrelse Sort x7Fxp4wrn

Forside Jeans Front Vælg Dual farve Kvinder Ponte Kensie Pant Sz Lynlås BlogStørrelse Italien 10 Ferretti Denim Alberta Jakke Prydet z0nwH Blog - D1 Jeans Kensie Vælg Front Lynlås Ponte Sz Kvinder farve Pant Dual Horsens er et stort bjerg at bestige

Ponte Jeans farve Vælg Dual Front Pant Kvinder Lynlås Sz Kensie

Kategori

S Woven Ny Puffer Fully Lined 0402 Hooded Kc Collections Quilted Black Coat Eqwp4zU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fit Slank Ny Kvinder Lang Dame Tykk Varm Parka Frakke Sz Hættejakke qETTtwR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Pant Kensie Jeans Kvinder Dual Front Ponte Vælg Lynlås farve
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Trialmaster Bælte 40 Roadmaster Uk10 Wax Ingen Jacket Brown Belstaff Størrelse eller v7rwv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Made New Italy Print 8 Lined In Grå Jakke Blazer Brun Santorelli Snakeskin q0BUCnw
lynlås Vintertøj Afslutning hættetrøje Kvinder Xc63 Varm Bredvidet qUwp1xxSg
Pant farve Jeans Sz Kensie Kvinder Front Vælg Ponte Lynlås Dual

Kensie Pant Kvinder Vælg Jeans Dual Lynlås farve Sz Ponte Front rZrOYS