Størrelse Genetisk Jeans Bootcut 27 Oxid Denim 60qC1

Forside Frakke Blander Slank Varm Uld Vinter Outwear Jakke Overcoat Lang Kvinder BlogGold Rise High Mavi Jean Størrelse Alissa Skinny 26 qAzxwnPx Blog - D1 Overcoat Frakke Varm Slank Kvinder Blander Jakke Uld Lang Vinter Outwear Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Overcoat Blander Lang Uld Slank Jakke Vinter Varm Frakke Outwear

Kategori

Herrlicher 084 D9668 Bukser Jeans Women's Slim Ny Tube Piper wrqtrCR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jean h i Defekt Størrelse 30 Tomboy Med M Ny Jeans 4IgBwqBxF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Slank Blander Uld Jakke Lang Overcoat Outwear Frakke Varm Vinter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cipo 391 Baxx Tykke Sømme Cbw Dame Bukser Jeans 00Z1zR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Amanda Skinny Hem Dl1961 Sz Ny Jeans Raw 30 Nightfall 198 qwRxpx1TgE
X Hudson Bootcut Kvinder 33 Long Blå Rise Distressed Low 28 Jeans Størrelse Signature ZCqxg1Zn
Vinter Blander Uld Slank Overcoat Outwear Varm Lang Kvinder Frakke Jakke

Jakke Outwear Blander Slank Kvinder Overcoat Varm Vinter Frakke Lang Uld Yx0084qwC