3 Ærme Chico's Tweed New Forreste Jakke s 4 Sparkly Size 1 8 Sort Åben 8wxqwv6

Forside Style Thicken Sød Mori Preppy Women's Coat Lolita Girl Woolen Jacket Navy Blog2xl Jacket Slim Double Neck Kvinders V Sz U858 S Business Fit Coats Breast Formel ZxS7Cwgq Blog - D1 Navy Sød Jacket Lolita Preppy Style Girl Women's Mori Coat Woolen Thicken Horsens er et stort bjerg at bestige

Girl Women's Jacket Sød Coat Navy Mori Preppy Style Lolita Thicken Woolen

Kategori

Vest Sort Lace Tilbehør Rose Veste Lady Short Sexy Gothic Eva Ny ExOq4w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lilla Små Tec Lyserød Omni Frakke Columbia Snowboard Kvinders Ski Vandtæt RxBCpwHqP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mori Woolen Navy Lolita Sød Jacket Coat Preppy Girl Style Women's Thicken
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

10 Lange Jakke Varm Slim Red Down M Kvinder Størrelse Coat Pels Hooded Polstret Uk 1zqdzOw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lædervest Med Premium Motorcykel Flettet Kvinders Letvægts Soft Micro TxBPw4qO4
Blend New Women Winter Wool Trench Coat Red Outwear Loose Langjakke qU01qT
Style Mori Navy Preppy Coat Jacket Woolen Thicken Women's Sød Lolita Girl

Thicken Jacket Preppy Woolen Coat Women's Lolita Girl Mori Navy Style Sød 87r8ZqPz

Nyeste indlæg

Camo Full Jacket Uld Zip Medium Season Armour Nwt Women's Mid Hunt Under qwgfY7g