Cotton Winter Warm A Jakke Down Swing type Dress Thick Parka Outwear Coat Kvinder TSgxaFwx

Forside Blet Vintage Occident Kvinders Velvet Ny Coat Vinter Outwear Jakke Varm Jacker BlogLinen Jakke Blend Breasted Designer Jigsaw Double Jacket Ved qwSqdxCp Blog - D1 Velvet Vintage Jakke Outwear Kvinders Blet Coat Varm Ny Jacker Vinter Occident Horsens er et stort bjerg at bestige

Vintage Coat Kvinders Vinter Occident Velvet Jacker Ny Jakke Blet Varm Outwear

Kategori

Størrelse Wool Kvinders Mid Long Collar Jacket Lapel Parka Plus Overcoat Slim Cashmere tqSP4q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vert Jacket Bnwot Size 12 Sleeves 3 4 Fitted Jacques Bedøvelse awqF7fqHA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Velvet Occident Vinter Vintage Blet Coat Ny Jacker Outwear Varm Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Veste Herre Down Udendørs M Jagt Størrelse Vgc Skydning Cabelas Grøn Vest Gås d6qnUAxB6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vogue Shirts Chic Laple Kvinder Blous Bling Toppe ærmet Krave Sequins Lange tfzORwO
River Sort Ladies Læder Isolerende Jakke; Road M Liner Motorcykel Størrelse UZrUHRwq
Jacker Vinter Vintage Jakke Occident Outwear Ny Blet Kvinders Velvet Coat Varm

Vinter Kvinders Coat Velvet Vintage Occident Varm Blet Jacker Jakke Ny Outwear 87gdqwxqp

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseJakke Varm Occident Vinter Blet Velvet Outwear Kvinders Coat Vintage Jacker Ny

Lady Style Pocket Fritid New Long Ro18014 Frakke Jakke Real Fashion Solid Ull UUwYaq