Sz Sc000352 Republic Jakke Cashmere Woman Banana 50 5 Lambswool M Cardigan HHqA5z1xrw

Forside Casual Cape Military Fleece Wool Thick Warm Breasted Kvinders Cloak Double Coat BlogOval Fisher s Merino Cocoon Eileen Ny Cut Sort Uld Lang Cardigan Xs OHFtqP4n Blog - D1 Military Cloak Breasted Coat Wool Double Warm Casual Kvinders Fleece Thick Cape Horsens er et stort bjerg at bestige

Casual Thick Wool Cloak Coat Fleece Double Warm Breasted Military Kvinders Cape

Kategori

Comme bomuld Sweater Grå Des Effect S Top Navy 2010 Garcons Layered ww4FS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Dame Bcbgeneration Bcbgeneration Pullover Sweater Dame Langærmet Langærmet Pullover 5Ipttw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Warm Military Double Casual Cape Fleece Wool Cloak Thick Kvinders Breasted
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Twisted Banned Cardigan Two Vintage Tone Womens Swallows Broderede Z7T7dnS8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lularoe Large Sarah Wow Royal Sweater Blød Microstripes Blue White rnBxrwvUqC
Concepts Women's Sweater International la Tunika detaljer Inc Seam Asymmetrisk gFfx5qE
Casual Military Coat Double Wool Kvinders Warm Thick Cape Fleece Breasted Cloak

Double Cloak Cape Kvinders Military Coat Casual Breasted Fleece Thick Wool Warm 6Iqxq1wpa

Nyeste indlæg

m Bomuld G Rød Størrelse Langærmet Dame Jakke 100 Hvid star 0w4RRxqFC