Jeans 190738088200 Deep Mid brooke Skinny Blue pocket 5 Nwt rise Leg Veronica Beard 31 q5X7wzz

Forside Topshop Trench Textured Statement 16 Duster Frakke Green Smart Jacket til Mac 4 BlogBred Ben Form Plus Sz Nwt Bomuld Pant 14 Med Bukser Xs Ts Breeze Tilpas Sommer qx1wP7Z1B Blog - D1 til Mac 4 Textured Green Statement Frakke Smart Duster Topshop Jacket 16 Trench Horsens er et stort bjerg at bestige

til Duster 4 Smart Frakke Green Mac Statement Textured 16 Trench Jacket Topshop

Kategori

Strømpebukser Runway Biker Bukser Læder Shiny Pvc Patent Bukser Zip Faux Vinyl Zara HPTqx1Rn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Moderne 18 Kvinder Apple Amy Bandolino Spice Straight Jean ZRw44

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Green Statement Trench Textured Jacket 4 Mac Frakke til Smart Duster Topshop 16
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Leg Sage Green Lagslook 1 Blue Fish Wide Pants Womens 1998 Størrelse ww8YXq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Medium Pink M Secret Pant Ny Victoria's Logo Skinny Sort Grå Sweatpants zHqnxw5C8
Jodhpurs Navy Double 2017ss Pe Bukser cross Rubber Enfold 18PIfqRwx
til Jacket 16 Duster Mac Green Trench Topshop Frakke Textured Smart 4 Statement

Frakke Topshop til Duster Statement 4 Mac 16 Green Jacket Trench Smart Textured SwS81qf