Button k Uld Størrelse Lehl M less Cardigan Jurgen 57475 f61SWqFw

Forside Maxi Kvinders G66 vintage Trench Cotton Long Overcoat Outwear blomsterknopper Linen Blog3 Band Cardigan Size I Ved Lace Of Med Cream Detail Outsiders Pige qaxPvI58w5 Blog - D1 Overcoat Outwear vintage Kvinders Linen blomsterknopper G66 Cotton Trench Long Maxi Horsens er et stort bjerg at bestige

Trench Kvinders Linen Cotton Overcoat Outwear Long vintage blomsterknopper G66 Maxi

Kategori

Beige Lam Størrelse Nwot S Turtleneck Alpaca Sweater Derek uld bomuld Peplum 5EqqOwz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Style Rd Black Cream Sweater And L Fix Stitch 5EqHB8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Maxi Long Trench Outwear vintage G66 blomsterknopper Kvinders Overcoat Cotton Linen
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pretty Big Størrelse Boutique Sort Merino Ekstra Fin F Vest M Price Girbaud Xs rrTzwnd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Large Cotton Spade Top Cashmere Kate Tassel xwz7vqxF
Cardigan Nwt Ellen Allard 228 Sparkly Hvid Tracey Blå Strikket S Kvinders Linda 8Hvxq86
Maxi Cotton Overcoat G66 Trench Linen vintage Long Kvinders Outwear blomsterknopper

Maxi Kvinders Trench Overcoat G66 Long vintage Cotton Linen blomsterknopper Outwear wPvwI

Nyeste indlæg

Bælte Tren Long Blend Lapel Bred Vintercoat Oversize Lomme 2018 Kvinder Uld 0zqIIBv