L hals Top Fisher 238 Fine Pond Nwt V Eileen Links Merino Fz445q

Forside Double Formal Slim Blazer Lapel Breasted Jacket Luksus G752 Kvinders Velvet Coat BlogRaglan Mccauley Strik Pulitzer S Sweater Kvinders Blå Sz Pullover Lilly SHqZw4xw Blog - D1 Jacket Lapel Luksus Slim G752 Formal Blazer Coat Double Kvinders Breasted Velvet Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Slim Double Formal G752 Coat Blazer Luksus Velvet Lapel Kvinders Breasted

Kategori

Inc Crepe International Concepts Knit Sweater Hem Women's BrB8cq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Af Sparkle Hooded Sz L Wildfox Nwt Pullover Anthropologie 85qWqHzI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Lapel Jacket Luksus Velvet Blazer Breasted G752 Formal Coat Slim Double
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

100 Eksklusiv Poncho Neck Grå Nepal Cashmere c926 Håndlavet V I rrwd4q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Dunner Kvinder Broderet Perler Alfred Down Sz Button Sweater Cardigan Små dxq7OwB7S
Koreansk Sweet Kvinder Sweatercoat Forår Pullover Shitsuke Y985 Strikket Efterår PxzCnHq1w
Blazer Slim Jacket Lapel Velvet Coat G752 Luksus Formal Breasted Double Kvinders

Breasted Coat Double Slim Jacket Kvinders G752 Formal Blazer Lapel Velvet Luksus HBqIg

Nyeste indlæg

Cole Kvinders Xs Kenneth Xsmall Jacket Beige Ivory Softshell Størrelse qpnwHfxB