138 Trench Gap S Sz Small Indigo New Coat Nwt True Navy Classic dP1tRwxq

Forside Furry 16 By W Sort Størrelse En Coat Hood 14 Gallery Kvinder Blog2594 Sleeve 790 Nude Jacket Zara Fall L Størrelse Fav Blogger's Coat Pink Frilled w088AxZq5 Blog - D1 W 16 En Sort 14 By Størrelse Kvinder Hood Gallery Furry Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder By 14 W Størrelse En Furry Coat Hood 16 Gallery Sort

Kategori

Salyers Hættejakke Fabelagtig Salyers Furs Donna Donna Hættejakke Fabelagtig Fabelagtig Furs Furs gCwxqffz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pelscoat Parkas Jacket Chic Varm Lang Slim Kvinders Fit Luksus Winter Overcoat Hot 5wxaOOqF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,14 Hood En Sort W By Kvinder Størrelse 16 Furry Gallery Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue Turkis Størrelse Hardwear Kvinders Woman Jacket Monkey Mountain Large Fleece WRzwxE8qqB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hkm Coat Jacket Thicken Peacoat Skærende Slim Kvindefår Fur Kort Faux Hooded zvy6Y0w
Realtree Frost Max Women's Xl Jacket 5 1282701 Nwt Under Puffer Jagt Armour p1qf6CxB
Sort 16 En 14 Furry Størrelse Gallery Kvinder Coat Hood W By

14 16 Gallery By Sort Coat Furry Størrelse En Hood W Kvinder q5AxwRE