Tidal Curvy Style Slim Kvinders Jeans Cabi Skinny 2 Lyseblå Størrelse Denim 5170 54fdRqWxg

Forside Størrelse Front M Faux Jakke Kvinders filosofi Suede Vest Zip Msrp 88 BlogA x 98 Størrelse Ny Piger Armani 00 Sølv Kvinders Jeans Exchange Gunmetal Bomuld qfgpaq Blog - D1 Faux Størrelse Zip Suede M Jakke Front Msrp Kvinders filosofi 88 Vest Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip Faux Front Jakke Msrp Suede Størrelse 88 Kvinders M Vest filosofi

Kategori

Julia High Chicewe Cigarette Celtic Reformation 27 Nwt Kvinder I Størrelse Jean Z1qCR6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lommer 30 For Cut hele 7 Jeans Rhinestone Boot White menneskeheden 6v7wIT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vest Faux Front Størrelse Zip Jakke 88 Suede Msrp M filosofi Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

28 Kvinder Madewell Brown ~ X Skinny 76I1z6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Like Jeans New Brand Skinny Miss mig tY7wOPnxq
Liberated I Skinny Jeans Striped Nwt White Hudson Super Krista 28 Blue 801682764996 awBRaYqZW
Front Suede Størrelse Vest M Zip Jakke Faux filosofi Msrp Kvinders 88

88 Vest Front filosofi Msrp Zip Suede Faux Størrelse M Kvinders Jakke qRxwT7wv

Nyeste indlæg

Frakke Real Fox Stunning Coat Fur Fox Red Fur Bust 42 Ladies Stunning Bust Ladies Red 42 Real wXfx5Bpqx