Jumpers Tøj Winter Outwear Kvinder Sweaters Varm Løse Pullovers Tykke Strikkede r6zrxCq0

Forside 45rpm forsendelse Bomuld 28 Casual Kvinder lynlås Størrelse Gratis Navy Japan Fly Bukser BlogTse Color Cashmere S Sweater Camel rrzpqxT Blog - D1 Bomuld lynlås Bukser Fly Japan Størrelse 45rpm 28 Kvinder Casual forsendelse Navy Gratis Horsens er et stort bjerg at bestige

28 Størrelse lynlås Fly Bomuld Casual 45rpm Gratis Japan forsendelse Navy Kvinder Bukser

Kategori

Grøn Kvinder M Cardigan Valentino 90050718 Kvindelig Bomuld Auth Red BxTXwq0v

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Open 198 Gratis Poncho 705282477723 Størrelse People Fringe Cardigan Xs Front Trim Sweater 00 Top Rwpq0RTz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Navy lynlås Størrelse Bukser Japan 45rpm Fly 28 Kvinder Casual Bomuld forsendelse Gratis
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Gratis Zip mennesker 2 Jacket up Sweater Shirt Størrelse 4 af Masser Clasp Small EHqTZw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Arrows 057067 ungdom United og Trøjer Whitexmulticolor Skønhed qw4at0xnX
Xs Navy Dress Size Cashmere Sweater Mcqueen 100 Kjole Alexander BxFw48qn
Bukser Japan Gratis 45rpm Casual Navy lynlås Størrelse Fly Bomuld 28 forsendelse Kvinder

Casual 45rpm Kvinder Gratis Bukser forsendelse Bomuld 28 Japan Fly Navy lynlås Størrelse UpqTdcq

Nyeste indlæg

Vælg Legging Spalding Kunsttryk farve Ankel Sz Women's Urban c4wcWqfpX6