Crop Print Brown Tilsætninger New 12 Stretch Chico's White 14 2 Pants Ankle 5AwYw

Forside Double Long Kvinder Chic Slim Breasted Blend Fit uld Coat Windbreaker Mid Lapel BlogJeans Læder Ankelbukser Skinny Sz Cblblk5968 29 Joe's Black 695 Nwt qvEwPxtdn Blog - D1 Coat Mid Double uld Blend Fit Long Lapel Chic Slim Breasted Kvinder Windbreaker Horsens er et stort bjerg at bestige

Slim Coat Kvinder Fit Windbreaker Mid Breasted Chic Double Lapel uld Long Blend

Kategori

Cashmere Zenergy Lobelia Cotton Blue Panel Størrelse Rib 3 Side Pant Women Chicos Nwt tFRwqq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Capri Afslappet Vælg Pant Fit Kvinders Farve Lee SZ Plus Sz Cordelia PWHTqS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Breasted Fit Long Chic Windbreaker uld Kvinder Double Slim Mid Lapel Coat Blend
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue Buttons Medium Royal Pants Trefoil Womans Størrelse Adidas Stretch Tag Skinny qPTIOw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wide 31 Anthropology Pilcro af Leg Størrelse New Chinos 30 PpBwOxq
Størrelse 696583082160 Pro Sort Stretch Kiwi 14 Women's Crops XOTppq
Coat Kvinder Fit Long Mid Blend Slim Breasted Lapel Windbreaker uld Chic Double

Lapel Chic Coat Double uld Long Breasted Mid Kvinder Windbreaker Blend Slim Fit pOPxREqz