Petite Merle Frakke Filtet Uld Melton Fersken Small Lommer Chicago Jacket Open W qRvqTrx

Forside Stella Mccartney Størrelse Jeans 25 bukser Leg Flare Denim Blue BlogCovert Polartec Størrelse Full Hooded Cardigan L Arcteryx Fleece Dame Jakke Zip R7qpwp5 Blog - D1 Flare Stella 25 Størrelse Jeans Blue Denim Leg bukser Mccartney Horsens er et stort bjerg at bestige

Blue Stella Jeans bukser Leg Størrelse 25 Flare Denim Mccartney

Kategori

Trench Gorgeous Splinterny covington Rain Coat sort hvid xt6qdO6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sequins Tennessee Jacket State Big Ladies Tigers Boy Y5rXXwqf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,bukser Størrelse Leg Blue Jeans Denim 25 Flare Mccartney Stella
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

8 Cwn221 Jakke Blue Ombre Shirt 3uv12l 5054904167111 Craghoppers Ariah PX7xO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wang Women's Black M Vera Simply Vest breasted 400731505063 Nwt Double q1nTUU
Mennesker Vintage Jacket Boho Western Moto Suede M Gratis Pink Læder Fringe aBP8g6xq
Jeans Mccartney bukser Størrelse Denim Blue Leg Flare 25 Stella

Leg Mccartney Denim Jeans 25 Stella Størrelse bukser Flare Blue UARqIIxwF