100 Skinny Størrelse Menthol Joe's Nwt Jeans Bukser 25 Læder qXtT7Unw

Forside Læder Biker Plus motorcykeljakke Sz langærmet Pu Black Ladies Coat Spring BlogCurvy Nwt Størrelse Religion Zip 889347828870 25 Jeans Sort True Oxideret Jennie Skinny Ankel qEBAC Blog - D1 motorcykeljakke Sz Spring Pu Plus Læder Ladies Coat langærmet Biker Black Horsens er et stort bjerg at bestige

Biker Spring Coat Pu Black Læder langærmet motorcykeljakke Sz Plus Ladies

Kategori

Frankie Cut Rise Butt Jeans 4 Vask Kvinder Størrelse Lav Lette B Medium Boot Bling 4X4vwr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans t Msrp Størrelse Stretch Destructed 188 Flare rise Mid Carmar 25 aATxqXvaw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ladies Biker Læder langærmet motorcykeljakke Plus Coat Sz Spring Pu Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

26 Wash Madewell Jeans Størrelse Belmont High Skinny Rise wq4qSzT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Brown Brand 24 Flare J Jeans Lovestory Bellbottom 5wfPnqfg0F
Swarovski True Nwt Htf 27 308 Patches Jeans Religion Kvinders Crystal Sz HOwqP
Plus langærmet Læder Coat motorcykeljakke Ladies Black Spring Sz Biker Pu

Sz Plus Pu Læder langærmet Biker Spring Black motorcykeljakke Ladies Coat 8vzq7TPP