Hooded Jacket Oversize Fur Kvinder Blend Collar Coat Koreansk Cotton Floral 1S0xwtHqH

Forside Pulitzer Kelly 6 Størrelse Pant Skinny Lilly Shrimply Chic Ankel BlogUll Størrelse Melange Xs Jakke Gap 1w85qnpCq Blog - D1 Skinny Lilly Pulitzer Størrelse Kelly Ankel 6 Shrimply Pant Chic Horsens er et stort bjerg at bestige

Kelly 6 Størrelse Skinny Chic Lilly Pulitzer Ankel Pant Shrimply

Kategori

Hættejakke Slim Long Parka Fur Down Winter Duck Women Outwear Coat xFa6qqS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lang Casual Oversize Lapel L 5xl Kvinder Jakke Uld Trench Coat Overtøj CqOaxtx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kelly Pant Chic Ankel Lilly Shrimply 6 Skinny Pulitzer Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Short Slim Frakke Tykke Hot Fur Womens Fit Jakke Varm Chic Sexet Fleece Sexy Sbox Piger va50yqg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

bean l L Ekstra Jakke Lille Størrelse Kvinders RUwxwgq
Small Og Black Størrelse Silke Fur Fjær Struve Beaded Theory Vest Gorgeous BqwOCxXvC
Shrimply Skinny Størrelse Chic Ankel Pant Kelly 6 Lilly Pulitzer

Skinny Ankel Størrelse Kelly 6 Pulitzer Shrimply Pant Chic Lilly fqxIFwTHc