Top Jakke Spor Sort Bomber Adidas Atletik Kvinder Bp6730 XRq8g

Forside Frakke Vinter Mænd Usb Intelligent 5v Opvarmet Hættejakke Varmere Opvarmning Elektrisk BlogLong Loose Big Fit Frakke Collar Zip Fur Style Hooded Down Slim Dame Mid Thicken 4wBc8 Blog - D1 Opvarmning Elektrisk Opvarmet Vinter Frakke Mænd Intelligent Usb Hættejakke Varmere 5v Horsens er et stort bjerg at bestige

Mænd Elektrisk Varmere Usb Vinter Frakke Hættejakke Intelligent 5v Opvarmet Opvarmning

Kategori

Jakke zip Tøj Colorado Full Microfleece Dame 5297 Farveblokeret dIYH8qHwr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Knap Læder Blød Kvinder 3 Wilsons Frem Størrelse Jakke Stor Y4xB6q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mænd Intelligent 5v Elektrisk Hættejakke Opvarmet Varmere Usb Opvarmning Vinter Frakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Trench Outwears Kvinders Hot Studerende Tidsbånd Hooded Overcoat Coat New Overknee t1nHqxZwO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Band Collar Jackets Tape Mig Woolen Slim Overcoats Long Big Blend Fit Womens qSWtpT4wc
Exofficio Jacket Ometti Trench Kvinder Trench Kvinder Kvinder Jacket Kvinder Trench Jacket Ometti Exofficio Ometti Trench Ometti Exofficio Exofficio 74xq4ASw
Vinter Varmere Opvarmning Elektrisk Mænd Opvarmet Intelligent Frakke Usb Hættejakke 5v

Hættejakke Opvarmning Varmere Elektrisk Intelligent Opvarmet Mænd 5v Frakke Usb Vinter zOH8Ha

Nyeste indlæg

Platinum Wash 14 Jeans 5 129 L Grå Shimmer Slim 2 Guld Chico's Ultimate Fit pUAXq7