Kvinder Hooded Venice Clothing Sweatshirt træthed Sanctuary Small qw0H5Fx

Forside Faux Brown Naturlig m Størrelse International Collared Vest Fur S Concepts Inc BlogJakke Cotton Chico's 1 Yellow Linen Gorgeous Sz qxfAR Blog - D1 Inc Concepts Naturlig Fur International Vest Collared Faux S m Brown Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Faux Fur Vest S Collared International Naturlig Størrelse Inc Concepts Brown m

Kategori

Candy Nwot Nylon Raincoat Føles Satin som q8FnIAwO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
10 Collection Ny Jakke Blue M Casual Sz Uld Corbin Suit 159 Navy Kjole qAwpcId

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,International Faux m Brown Vest Naturlig S Inc Størrelse Collared Fur Concepts
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Varsity Xl Xl Jacket Xl Jacket Dereon Varsity Størrelse Størrelse Dereon Dereon Varsity Jacket Størrelse pqfBC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Xjm435 Engelbert Uk12 Fleece M Varm Udendørs Kvinder Ultra Jakke Vandring Strauss TUwqCAxCB
Lapel Trench Knæ Kvinders Loose Single H208 Breasted Overcoat Belt Outwear Over Aqwqg
Brown Collared International Vest Naturlig Concepts Størrelse m Faux Inc S Fur

Vest Størrelse m Inc Collared Brown Concepts Fur International Faux S Naturlig fHwA6q0