Lambskin Soft Wj443 Biker Jakke Kvinder Ægte 100 Læder Ny Motorcykel Hp8Tq

Forside Down Outwear krave Slim Coat langærmet Women Jacket down lomme Wear Casual BlogWomen Wear Leather 131 Ladies Jacket Pure New Bikers Lambskin Party Black dxO1qcwAP Blog - D1 Slim Jacket Coat Down langærmet krave Wear Women Outwear down lomme Casual Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket lomme krave Women langærmet down Slim Casual Outwear Down Wear Coat

Kategori

623 M S Størrelse Textured Coat With Zara Wool 8390 Ref Lapels 0gvqxFHT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Overcoat Multi Long Womens Mid Coat Jacket Slim Occident Runway Si Velvet 06qIx6Cw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Wear krave Outwear Jacket down Down Slim lomme Women Casual langærmet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

40 Mint Jacket Design Cotton Senso T Størrelse Made b Unico Japan In Shearing Brun zRnzr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Barbour Jacket Ubesmittet 12 Barbour Utility Utility tnRBw5Wx
Out Træning Parka Slank Kvinder Down Varm Jacket Blomstert Tykt Børnehalsbånd xtwqn8HYq
Jacket lomme Outwear Down Women Slim Casual down langærmet krave Coat Wear

Jacket Casual Wear down Coat Slim lomme Down Outwear Women langærmet krave 4SqB7pw