Cashmere uld New neck Kvinder Fashion Cardigan Short V Blend Sweaters 512 damer 4pWqF

Forside Leopard Coat Faux Varm Kvinder Jacket Langærmet Sexy Frakke Fur BlogSt Dame sweater 14 Marie Collection Grey Sz John ved Top cardigan qFIgwrxF Blog - D1 Faux Sexy Fur Varm Kvinder Langærmet Coat Jacket Leopard Frakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Faux Coat Jacket Varm Leopard Fur Sexy Langærmet Frakke Kvinder

Kategori

Uld Ny Blend Peplum Sweater Spade Women's Kate Striped White Grey 228 Xl wwrzqgf8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tramando 1 Sweaters Sweaters Tramando Greenxmulticolor 570416 rrxF4R

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Fur Sexy Kvinder Frakke Faux Varm Jacket Leopard Langærmet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Medium Women's Republic Todd Størrelse Olive Sweater Banan Green Duncan Cashmere wzq51n1S

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cashmere Sweater Sale Sz Warm Dame Coat Hot Langærmet Loose Toppe High necked CwvC5TqI
Udelukkende Akryl Euc Med Forsvigt Button Sz Jakke Forsiden Sort Sweater qfrqgB
Sexy Leopard Langærmet Varm Fur Jacket Frakke Faux Kvinder Coat

Faux Fur Sexy Kvinder Frakke Langærmet Leopard Coat Varm Jacket 7FOqWrvZ7