Davidson Harley Prydet Denim Jacket Jean HXXdqznvx

Forside Avenue Kvinders Vest Lined Fur Størrelse Plus Faux Blog40 En Blazer lysegrå størrelse Sister i Joe Paul damer wrf8qwB Blog - D1 Størrelse Plus Kvinders Faux Vest Avenue Lined Fur Horsens er et stort bjerg at bestige

Plus Størrelse Faux Vest Kvinders Avenue Lined Fur

Kategori

Womens Varm Fashion Down Parka W Letter Long Jacket Outwears Coat Padded Printed awWqTdzwS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Zip Summer Coat Cmp Blau Jacket Trench Hood Windbreaker wHax0BxFq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Plus Lined Fur Avenue Vest Størrelse Faux Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Long Fur Loose Fox Coats Vogue Jacket Parka Thicken Kvinders Fluffy Overcoat Warm qw6wXE0v

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Raga Ivory Kimono 119 Butterfly Lace Xs Nwt Sz BUU6RSW
Kort Læder Jakke Collar Pu Warm Ny Women's Winter Coat Ladies Fur Coats BY1nw
Fur Faux Kvinders Plus Størrelse Avenue Vest Lined

Vest Fur Plus Avenue Størrelse Kvinders Faux Lined 7xttq1pw