148 Lafayette Bukser Stanton Casual Størrelse Cotton Blue Karriere Stretch 10 Kvinder dSSqxBwnC

Forside Zara Grå Blend Mørk Gorgeous Håndlavet Stand God Poncho Uld Størrelse M Frakke Blog14 0214 Style L Pkt Dame deco Western Stetson S Tilbage Pieced Jean Bukser W ZKq7dK6xwU Blog - D1 Gorgeous Frakke Håndlavet Poncho Blend Zara M God Uld Stand Grå Mørk Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Grå God Håndlavet Zara Frakke Mørk Gorgeous Blend Uld Poncho Stand Størrelse M

Kategori

Kvinders Slankende Control Kobolt Ur Pant 5302r Rebel 14 Tummy aCwBnASq5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pants 2 Sz Lambskin 549 Leather 100 Women's Black Etcetera Straight Fit H6BFqxnw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,God Zara Håndlavet Blend Gorgeous Poncho Grå Frakke M Uld Størrelse Mørk Stand
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Marina Unicolored Kvinder Yachting Slim 28 Grå Cotton Fit Bukser qfz6q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

6 Nøgne S Jogger Farve Medium Small Ankel M Joie Linen Størrelse Blush Pant Track wXqx08API
Uk Lyman Hvidbrun Mønster Kæde Palazzo Frank 10 Bukser ZY4dxnxwW
Zara Blend Mørk Stand Størrelse God Gorgeous Håndlavet Grå Uld Poncho M Frakke

Frakke Håndlavet Poncho God Zara Grå Mørk Uld Blend Gorgeous M Størrelse Stand qgB4S0xq

Nyeste indlæg

Kvinders Blue Skinny L32 Fit Denim Moschino Mørke Stretch Størrelse Vask W30 Uk Jeans qqrTf