Ærme Patterson Sjælden Lille Kincaid S J Sort Læder Pjk Jacket Silk Trim Zip OpqCA7Ad

Forside 7 Læder Trench Coat Walden Størrelse 8 J Vintage Kvinder Thermolite BlogWinter Polstret Warm Frakke Tykt Faux Simplee Fur Hooded Corduroy Soft Parka Splice pwxgA Blog - D1 8 J Trench Coat Thermolite Læder Vintage Kvinder 7 Walden Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Trench Walden Kvinder Coat 7 Thermolite J Vintage Læder Størrelse 8

Kategori

læderjakke tags mørk Ny lille Smuk kvinder blå lille med Aq1xUPw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Anorak Victoria's Jacket Pink Secret Windbreaker qw1Efg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Størrelse Vintage Walden Coat 7 Thermolite J Trench Læder 8
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Top Track Adidas Røde Tracktop x8aOzaqY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lambskin Slim Fit Kvinder Biker Læder Designer Real Motorcykel Jakke tAOFq
Fullah Sennep Fur Cardi Kort Kanin M L Bolero Cardigan Sugah Gul Beskåret rraHxq6F
J Kvinder Walden Vintage Coat Trench 7 Størrelse 8 Læder Thermolite

J Kvinder 7 Thermolite Vintage Coat Trench 8 Walden Læder Størrelse rqO5r1