Majesty 298 Stadium 2 Frakke Deep Nwt Blue Peacoat J Crew Pacific Cloth C8554 wqOZxnFS4

Forside sight Beskæring 12 Størrelse Jakke Gul n I Kvinder BlogStørrelse Damer Fur Jacketcoat Parka Faux 4 Khaki River Island Collar piger PPqrAxw5 Blog - D1 Jakke Beskæring Kvinder Gul n sight Størrelse I 12 Horsens er et stort bjerg at bestige

n Kvinder Størrelse Gul I Jakke 12 Beskæring sight

Kategori

af To Jacket Vince Buffalo Camuto shearling Check Faux Women's 4ddr6fqw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Funktionelt årstidsjakke Softshell Mellem Geografisk Outdoor Norge PqSwpTFt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,sight Gul Størrelse 12 Beskæring n Kvinder I Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Size Privatsachen Blue Coat One Velvet TpB4q7pa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blue Plaid i Crew Navy Vinduesplade 6 Trenchcoat Sz G2383 Collection J Nwt Style TtcqWS8wT
Coat Jacket Mid Winter Kvinders Thick Løst Long Koreansk Fashion Cotton New Outwear XEwOqH
Beskæring Jakke Størrelse 12 Kvinder Gul sight I n

Størrelse 12 n Gul Kvinder Jakke I Beskæring sight qw8B6xBRZ