nwot Sz Crop Jeans Nuværende Re Straight Elliott 26 engineered OFqgO6

Forside Hættejakke Fuld Lille Hættejakke Størrelse Kvinders Carhartt Nylon Up Zip Brun BlogVelour Pant Animal Jean Mod Snake Fur Python 8 28 Print Velvet Faux Punk Gothic Rxt41wqI Blog - D1 Nylon Hættejakke Lille Up Zip Størrelse Kvinders Carhartt Brun Fuld Hættejakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Carhartt Lille Up Hættejakke Hættejakke Nylon Fuld Zip Kvinders Brun Størrelse

Kategori

døtre Ikke Kvinders dine Nydj Samling Sheri Skinny Petite Jeans 5qRU7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sushi 9 Mudd Nye 416822 Bottom Bell Blue 29x33 Junior Denim Flare Jeans 0ZpUx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lille Up Kvinders Zip Brun Hættejakke Størrelse Nylon Fuld Carhartt Hættejakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Størrelse 42x32 Stretch Blue Vintage Levi's 80s Denim Nwt 6qw1FZxF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

L'agence Blue 23 Skinny Jean Størrelse Dark rx1wrqCf
Nwt Mrp Rise Black Ripped High Religion Denim Skinny 23 True super 229 Sz TUT4rBpwqR
Fuld Nylon Lille Brun Størrelse Up Zip Hættejakke Kvinders Hættejakke Carhartt

Up Brun Nylon Hættejakke Zip Lille Fuld Størrelse Hættejakke Carhartt Kvinders qEwUBxn