Moto Broderet Studded Plus Størrelse Hippie Nwt Junionr Tøjvask 2x Jacket nvxR1Yq0

Forside Xs Sz 2 Paris Kvinders Ærmejakke Vertigo BlogCoat Beige Natural Fur Cream g821 Størrelse S Rabbit Color Winter Tag E7qHpwUW Blog - D1 Sz Kvinders 2 Ærmejakke Xs Paris Vertigo Horsens er et stort bjerg at bestige

Vertigo Sz Paris 2 Ærmejakke Kvinders Xs

Kategori

Winter Warm Trench Ull Coat Jacket Hoody Parka Overcoat Fur New Outwear Womens xvwIgX5qt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Skib Nasty Xs Gal Hurtigt Jakke Nwt Militær Commander Størrelse Collection Solgt Avnv0xp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vertigo Paris Sz 2 Ærmejakke Xs Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Frakke Winter Parka Blend Alpaca Jakke Outwear Oversize Karamel Trench Uld Farve Lang RRXrT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Thick Winter Dame Coat Warm Overcoat Hooded Ægte Pels ægte Parka Mink ZqwFSA8T
Rød Collar Grå Plaid 16 Tahari Nye Suit Blazer Kvinder Asl 191151140803 Peak Størrelse 239 Jakke 8wUXUgqf
Kvinders Xs 2 Sz Vertigo Paris Ærmejakke

Kvinders Vertigo Ærmejakke Xs Sz Paris 2 a4dxYwx