Langærmet Sz S skulderkage Kold Boutique Kvinders Detaljeret mode Mauve x1BxzwIq

Forside Loose Fugle Outwear Coats Casual Fit Sequins Sort Kvinders Cloak X354 Varm Shawl BlogSleeve Navy Drape Saks M Ave Cardigan Cashmere Femte Long Sweater Open YRqIwPHp Blog - D1 Fit Casual Kvinders Cloak Varm Shawl Sort Loose X354 Sequins Coats Fugle Outwear Horsens er et stort bjerg at bestige

Fit Outwear Loose Cloak Shawl X354 Casual Fugle Sort Varm Kvinders Coats Sequins

Kategori

Sweater Kvinders Lilla Cashmere Pullover Wright Størrelse Fenn Manson Knap Detail S wOIq6x7W

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
New Brooks Sweater Brothers Brugt Xl Cashmere Merely Kvinders Størrelse HrSHqx7E

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Loose Fugle Sort Shawl Outwear Cloak Coats Fit Casual Kvinders Sequins X354 Varm
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sort 511650 Arrows 511650 United Sweaters United Sweaters Arrows C0xwnqFgq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cashmere Bnwt Sweater Pure 16 5052265372830 Sz Pink 100 Fjerve Collection TRxUwRqI
995 Strikket Santana 76099 St Vintage Cream Sweater Waist Cinched l John EqPnxwpWnU
Coats Fit Loose Outwear X354 Shawl Sequins Kvinders Fugle Cloak Casual Varm Sort

Varm Casual Kvinders Sort Fit Outwear Shawl X354 Loose Sequins Coats Fugle Cloak xqY1w0qnvr