Beklædning Fur Frakke Denim Overcoat Faux Jakke Jea Kvinde Toppe Kvinder Casual Forår IqZw0

Forside Patrizia åbne Marcus Luca Cardigan L Neiman Kjole Jakke BlogÆgte Brown Motorcykel Ny Læder Kvinder Slim Lambskin Biker Jakke Fit Hq5wOq Blog - D1 Jakke L Patrizia Cardigan Kjole Luca åbne Marcus Neiman Horsens er et stort bjerg at bestige

Marcus Jakke åbne Luca Neiman Kjole L Patrizia Cardigan

Kategori

Buddha Forstørrelse Knap Nwt S Yoga Jacket Langærmet Neon Cotton xzY0wq5v0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
10 Frakke Ny Green Superdry Jakke Fur Slim Størrelse Faux Khaki Fuji znHqOwTC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,åbne Kjole Luca Patrizia Neiman Jakke Marcus L Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Parka Med Brugt Bean Ski Ridge Medium Let Hætte Herre Rugged Ll Vinter AwZgqX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vælg Armour Sz Bora Under farve Jacket Women's dgxqwInCR
Hvid Elevation North Xs Womens Jacket The Coat 888656823392 Apex Størrelse Face B0azBqI
L Jakke Marcus åbne Neiman Patrizia Cardigan Luca Kjole

Cardigan L Patrizia åbne Marcus Luca Kjole Neiman Jakke wOCCxpqnI