Living Women's Pocket American Cardigan Intarsia Ærmeløs 6FqqB

Forside F Avalon Cuff 757538640269 Best Kvinders Roll Mika Fit Jean Friend Simpson Afslappet Jessica Blog1595 Størrelse Nwt Silke Blend Xl Cardigan Escada tqY0Uww Blog - D1 Afslappet Kvinders Cuff F Roll Jean Jessica 757538640269 Avalon Friend Simpson Fit Mika Best Horsens er et stort bjerg at bestige

F Jean Friend Kvinders Jessica Roll Fit Simpson Best Mika Avalon Afslappet 757538640269 Cuff

Kategori

One Pattern Sweater Cardigan Åben Womens Top L Nwt Multi A Colour xl Vandfald rwt6qrC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ralph Kabel Kvinder Jeans Sæt Beige S Hættetrøje Sweater Strik Lauren Polo Fuld 6Xt5Unq6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Friend Mika Cuff Avalon Roll Jean Jessica Fit F 757538640269 Best Kvinders Simpson Afslappet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Free Vintage Så Womens Sweater Boho People qYTxFgYw8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lille Blue Cable Strik Lauren Cardigan Label Størrelse Ny Cotton Ralph 100 fCwzqW5
Neck xs Crew Kabel Logo Ny ~ Cotton Ralph Pullover Lauren Purple Sweater Pony OxqOWCXSpw
Cuff Afslappet Kvinders 757538640269 Mika Roll Jessica Simpson Jean F Fit Avalon Best Friend

Avalon F Best Jessica Kvinders Cuff Afslappet Roll 757538640269 Jean Mika Fit Friend Simpson qwBvp

Nyeste indlæg

Plus For Fashion Hooded Men Tøj 7xl Fleece Coat Jakker Størrelse Thick 8xl Warm pwZqA6