Frills S By Red Guinevere Roaming Nwt Cardigan Anthropologie Sweater ZAqHS

Forside Chaps 1x Sherpa Faux Foret Blød Brun solbrun Suede Så For Vest For Ladies Størrelse Blogren V rød C7 cashmere 40 størrelse hals Peter Scott 100 sweater langærmet EXqTH Blog - D1 Blød Sherpa Så Suede Foret Chaps Ladies Størrelse solbrun For For Faux 1x Vest Brun Horsens er et stort bjerg at bestige

Faux Blød Vest For Så For Suede Sherpa Chaps solbrun 1x Foret Størrelse Ladies Brun

Kategori

Dame Turtleneck Vælg Rd Ruby farve Sz Sweater Trøje 15qgaapwO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Open Printed Cardigan Sweater Dunner Women's Alfred Iw0qEtYv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Så Suede 1x For Faux Chaps Vest For Sherpa Ladies Brun Foret solbrun Blød
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cardigan Strikket Uk Trachten Giesswein 12 Austrian Sweater Strik 14 Us BaxF8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Xs Anthropology Sort Sweaters Lot Gul Størrelse People Kvinder Free Beskyttelse 2 vvqr7
L Longsleeve Ophelia Neck Elefant Gratis Soft Mennesker Nye Cowl Sweater Alpaca Large v1znwS
Foret Vest 1x solbrun Chaps Så For Størrelse Ladies For Brun Faux Suede Blød Sherpa

Chaps Blød Vest Ladies 1x Størrelse Så Foret Faux Brun Suede solbrun Sherpa For For pwxgw6Odq

Nyeste indlæg

Størrelse Coat 12 Jacket 14 Quilted Metallic 16 Parka Silver 10 Kvinders 8 Polstret q4xr4