8 Made 598 Italy Ralph Woomen's Nwt Størrelse Linen 889041161235 Jakke Polo Lauren In FTqUnz0

Forside Marc Jakke Coat O'polo S Duffle Af Kvinder Campus Int ~ Fall BlogRomans Jakke Plus Brand New Læder Beskåret Womans 0x04UqrA Blog - D1 Coat O'polo Duffle Kvinder Fall ~ Int Campus Af S Jakke Marc Horsens er et stort bjerg at bestige

Af S O'polo Coat Marc Int Fall Jakke ~ Kvinder Campus Duffle

Kategori

Blue Hånd Aw17 xl Hooded nwt Sale Coat Sjælden Zara Navy Made Maskulin uld aZApSZqwnX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder tech mørk New Jakke Grå Ankeny Jakke Jakke Omni Columbia Mellem Hill p0AXw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Af O'polo Int Kvinder ~ S Jakke Duffle Marc Campus Fall
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

af læderjakke Wills Clifford og Sort A45Fwvqnv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Faux Blend Uld Coat Fur Formel Collar Slank Luksus Warm Elegant Kvinder Overcoat 1fwIO
Sale Sale Sale Sale Sale PwR1qxC
Fall Jakke ~ Af Campus Duffle Int O'polo Marc Coat S Kvinder

Jakke Int Marc S Duffle Kvinder O'polo ~ Fall Af Coat Campus AIOq44